CONSULTANTA
Stonexpert asigura consultanta in alegerea materialelor aferente fiecarui tip de blat de piatra in functie de utilitatea sa, respectiv de bucatarie, baie, bar sau de lucru.Specialistii nostrii pe amenajari de piatra, pot recomanda materialele si grosimea blaturilor in functie de proiect, destinatie si proiectul blatului, precum si modalitatea de intretinere a blaturilor.

 

consultanta recomandari blaturi din piatra
consultanta recomandari blaturi din piatra de bucatarie, baie, bar si de lucru

 

blat granitproductie blaturi bucatrie cuart

PRODUCTIE

Garantam servicii de productie si prelucrare pentru blaturile din piatra la cele mai inalte standarde cu utilaje specializate in prelucrarile de piatra, de taiere, fasonare si debitare decupaje pentru chiuvete, plita si baterii.

Pentru proiecte speciale, executam prelucrari cu waterjet necesare pentru debitari complexe si forme deosebite neregulate.

Blaturile se pot efectua pe forme drepte regulate sau pe forme sablonate, avand canturile simple sau cu baghete adaugate de 4 – 6 – 8 cm si cu diverse tipuri de profile.

INTRETINERE RECONDITIONARE

Beneficiati de servicii de intretinere, mentenanta si protectie contra patarii sau reconditionare profesionala ale blaturilor din piatra, prin slefuirea zgarieturilor, relustruirea suprafetelor matuite sau deteriorate pentru toate tipurile de blaturi; de bucatarie, baie, bar sau blaturile profesionale de lucru.

Efectuam aceste servicii in functie de situatie, la fata locului sau ne deplasam si aducem blaturile la atelierul nostru.

 

reconditionare blaturi
intretinere reconditionare blat bucatarie

 

montaj blat bucatarie
montaj blat bucatarie

MONTAJ
Asiguram servicii de montaj pentru toate tipurile de blaturi din piatra, de bucatarie, baie, bar si de lucru, cu echipe specializate de pietrari cu experienta.Montam blaturi pe dimensiuni standardizate si forme speciale sablonate, precum si insule de bucatarie.